Kabar

  • In-depth Analysis and Investment Outlook of Micro Display Industry Report (2022-2029)

    Analisis Mendalam lan Outlook Investasi saka Laporan Industri Tampilan Mikro (2022-2029)

    Tampilan mikro nuduhake ukuran tampilan kurang saka 1 inci, minangka cabang penting saka piranti tampilan, nglibatake LCD, LcoS, OLED lan teknologi liyane.Saiki, teknologi OLED duwe prospek aplikasi sing luwih jembar.Saka perspektif segmen pasar, tampilan mikro LcoS minangka p ...
    Waca liyane
  • What’s LCD Viewing Modes&Polarizers?

    Apa Mode Tampilan LCD & Polarisasi?

    Mode Tampilan LCD & Polarizer Saben nomer bagean kanggo Piranti Tampilan LINFLOR mbutuhake mode Tampilan Tampilan Kristal Cairan lan Polarizer ditetepake.Bagean ing ngisor iki babagan Mode Ndeleng lan Polarizer bakal nerangake kepiye tampilan Crystal Cairan dhasar ...
    Waca liyane
  • How Many Modes of The LCD Operating?

    Pira Mode Operasi LCD?

    Mode Operasi LCD Twisted Nematic (TN), Super Twisted Nematic (STN), Film Compensated STN (FSTN), lan Color STN (CSTN) minangka istilah sing digunakake kanggo njlèntrèhaké patang jinis Liquid Crystal Displays, saben puteran orientasi cahya sing liwat. liwat Cairan...
    Waca liyane
  • What’s Basics of LCD Operation?

    Apa Dasar Operasi LCD?

    Dhasar Operasi LCD Tampilan kristal cair (LCD) minangka teknologi tampilan pasif.Iki tegese padha ora emit cahya;tinimbang, padha nggunakake cahya sekitar ing lingkungan.Kanthi manipulasi cahya iki, dheweke nampilake gambar kanthi nggunakake daya sing sithik.Iki ha...
    Waca liyane

Ninggalake Pesen Panjenengan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.